maanantai 22. helmikuuta 2016

Jännän äärellä

No nyt on aloitettu uusi harrastus, nyrkkeily. Voin sanoa että kivaa oli.
Liikaa mietin, joten "valmentaja" huusi vähän väliä "Tarja, missä sun kädet on?! Pää alas!"
Jalat pelasi kyllä hyvin, ja hiki siinä tuli :)
Nyt mun treenikamuna on jo kaksi miestä!! Se on kyl kivaa, tehtiin salilla taas uusia "ennätyksiä", kun on joku kannustamassa ja varmistamassa siinä vierellä!



 
 




Muista juoda VETTÄ. Vedellä on tärkeämpi rooli kuin usein uskommekaan niin virkeytemme, terveytemme, kauneutemme, hyvinvointimme kuin painonhallinnankin kannalta. Veden avulla mm. aineenvaihdunta toimii normaalisti, kuonat ja myrkyt huuhtoutuvat ulos kehosta, iho voi hyvin ja suolisto toimii.


Juo siis päivittäin 2-3 litraa vettä, ja jos urheilet, juot kahvia tai teetä, lisää veden lisää veden määrää entisestään. VESI VIRKISTÄÄ! Seuraavan kerran kun tunnet olosi väsyneeksi, juo ensin vettä ennen kuin kurotat kahvikupilliseen, joka kuivattaa kehoasi entisestään!


ONKO VEDEN JUONTIA VAIKEA MUISTAA?
Yksi keino muistaa veden juonti, on alkuun laittaa kännykkä muistuttamaan esimerkiksi kolmen tunnin välein. Kun tätä on jatkanut jonkun aikaa, alkaa veden juonnin oppimaan jo ilman hälytystäkin.
Voit myös tehdä jonkin muistisäännön, vaikka ihan vanhanaikaisesti kiinnittää narun sormeen ja aina kun näet sen, muistat ottaa lasillisen tai kaksi vettä. On olemassa myös erilaisia sovelluksia, jotka muistuttavat veden juonnista.


JUOTKO OIKEASTI TARPEEKSI VETTÄ?
Hyvä keino tarkistaa oma veden juonti, on tehdä vesipäiväkirjaa, usein nimittäin oletamme juovamme tarpeeksi, mutta totuus onkin jotain ihan muuta. Muista myös merkata kaikki kuivattavat juomat, kuten kahvikupilliset. Näin pystyt sitten päivän lopuksi laskemaan tuliko vettä oikeasti tarpeeksi. Yksi kuppi kahviahan kumoaa aina yhden lasillisen vettä.


MAKUA VETEEN
Voit lisätä veteen sitruunaa, jolloin veden puhdistava vaikutus on vielä suurempi. Lisäämällä veteen kurkun paloja tai esimerkiksi mintun lehtiä, saat ihanaa vaihtelua veden makuun.


ÄLÄ KUITENKAAN JUO LIIKAA VETTÄ
Useimmiten ongelma on, että vettä tulee liian vähän suhteessa kulutukseen ja kahvin juontiin. Mutta, toki on olemassa myös toinen ääripää, jolloin vettä tulee liikaa. Tällöin kehon elektrolyyttitasapaino voi mennä pois raiteiltaan ja tällöin ollaan jo todella siis epäterveellisen puolella. Tämä on kuitenkin harvinaisempaa. Tärkeää on muistaa, että veden saanti on hyvä ajoittaa päivän mittaan juotavaksi, jotta se oikeasti imeytyy elimistöön ja pääsee huuhtomaan sieltä myrkkyjä ulos.


Ja vielä yksi asia: Tänään mietin että mikä tekee tai on tehnyt minut onnelliseksi?
Voin sanoa että ainakin yksi asia nousee ylitse muiden, FitLine tuotteet! Tuntuu kuin olisin saanut ilon ja onnellisuuden takaisin elämääni vaikka välillä onkin vaikeaa ja elämä tuntuu alamäeltä. Mutta osaan nauttia niistä pienistäkin asioista enkä jää jumittamaan siihen pahaan tai huonoon oloon tai epäonnistumisiin. Tämä mun ns. uusi elämä alkoi fitskujen myötä.
Olen siis iloisempi ja onnellisempi. Osaan nauttia pienistäkin jutuista. Nukun erittäin hyvin ja jaksan puurtaa kokopäivän ja vähän päälle. Treenit kulkee hienosti. En ole aamuisin niin vihainen kaikesta ja en menetä hermojani niin tiuhaan ja nopeasti kuin ennen! Olen oppinut ravinnosta ja paremmista elintavoista todella paljon. Olen tutustunut aivan mahtaviin uusiin ihmisiin. Uskallan itsekin mennä tutustumaan ihmisiin ja uskallan tehdä myös virheitä. Hiukset ja kynnet kasvaa ja kestää.
Mun vatsa toimii, ei ummeta, eikä ole muitakaan ongelmia vatsan kanssa ollut. Iho on kirkkaampi ja hyvinvoivan näköinen. Tää vaan on niin sanoinkuvaamattoman MAHTAVAA!!


Kerro mulle mikä saa sut onnelliseksi tai saa vaan sun huulille hymyn..



Tänään puhutti myös muodon muutos. Mulla kun on ollut jo vuosien ajan pitkä tukka. Blondina viihdyin myös monen monta vuotta kunnes värjäsin punaiseksi. Mutta pituudesta en tinkinyt. Vielä viimevuonna vannoin että hiuksiani en leikkaa vaikka mikä olisi, korkeintaan sen 10cm. Mutta niin se vaan on kun muutosta haluaa niin jostain se on aloitettava ja tämä tyttö aloitti hiuksista :)



Ihanaa viikonjatkoa ihan jokaiselle lukijalle
Love and peace!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti