tiistai 19. toukokuuta 2015


Pitkästä aikaa taas :) Ehti mennä vaput ja äitienpäivät ennenkuin taas tuli inspiraatio kirjoittaa jotain!



No minä pistin poikki mun ja sen "TP:n" suhteen, koska hän oli kovin inhottava. Mun motivaatio ei nouse sillä että haukutaan ja epäillään sekä lannistetaan! Muhun tepsii jokin ihan muu! No nyt ollaan sitten lipsuttu "ruokavaliosta" oikein urakalla. Salilla on tullut käytyä ja kaksi aerobista viikkoakin on ehtinyt mukaan.

Ja kyllä sen huomaa, kun normaalisti teen isommilla painoilla vähemmän toistoja, ja nyt tein paljon toistoja pienillä painoilla ja hiukan eri liikkeitäkin, niin kuinka on tuntumaa lihaksissa! Ruokavalio pitää suht hyvin arkipäivinä mutta auta armias kun viikonloppu saapuu niin johan herkut maistuu! TARVITSEN APUA ja MOTIVAATIOTA!! Nyt on hyvät neuvot kalliit, miten saan herkkuhimot aisoihin. Ja onhan tässä ollut mummon 91-vee synttärit sekä vappu että äitienpäivä niin on pitänyt herkutella. TIETENKIN, kun itse leivoin!!
Tässä mummon kakku persikka-kinuski täytekakku!! Ja oli hyvää!! Ai että...Äitienpäiväksi tein sitten tämän http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/marikaliini/charlotte-russe-suklainen/ ja voi mikä makuelämys!! Omalle äitille tein tuosta Charlotte-Russesta mansikkaisen version!

Vappu oli ja meni, en juhlinut mutta munkkeja oli paistettava! Niitä en ole ennen itse tehnytkään mutta nyt tein ja hyviä tuli!! Simaa en juonut mutta niitä munkkeja kyllä söin!! Ei ois pitänyt syödä :/
HYVÄÄ myöhäistä VAPPUA KAIKILLE!

Mutta onhan tässä tullut liikuttuakin, lasten kanssa sekä omaa kotitreeniä kuntosalin lisäksi. Ja kirsikkana kakun päällä vielä aamulenkkejä oon alkanut tekemään pienen hiljaiselon jälkeen. Kyllä se päivä vaan lähtee mukavasti liikkeelle aamu lenkillä. Kello soi jo 05:00 ja väsyttää niin maan perusteellisesti, mutta sitten laitan vaatteet päälle ja lähden ulos niin johan sitä herää!! Ja mikä fiilis lenkin jälkeen!! WAU!!


Vähän pakaratreeniä kotikonstein!
Aamuaerobista läheisellä pururadalla!
 
 
Onneksi nuo lenkkipolut löytyy ihan tuosta oman kodin vierestä ja mahdollisuus on muuhunkin kuin pelkkään hölkkäilyyn!! Eli leuanveto on nyt kovan harjoituksen kohteena, sekä dippaus, jotta se onnistuisi omalla painolla tässä lähiaikoina.

Lasten kanssa on tullut käytyä sisäliikunta paikoissa (Huimala) sekä nyt kun ilmat antaa periksi niin frisbeegolfaamassa. Se on todella kivaa kannattaa jokaisen joskus edes kokeilla!

Pyöräilyä, varaston hyllyjen rakentamista, lenkkeilyä sekä frisbeegolfia!

Mamin pikkuapina!

 
Sain tuon mun veljen mahtavan tyttärenkin mukaan näihin sali hommiin!! JEE JEE, ja tekaisimpa hänelle sitten oman ohjelmankin tuossa. On kuulemma hyvin menny perille(lihaksissa tuntuu). Hän on nopea oppimaan ja omaksumaan uusia juttuja. Sali laitteetkin ja liikkeet meni heti ekalla kerralla kaaliin ja se että aloitetaan kevyesti kunnes opitaan miten liikkeet tehdään niin ei rikota itseämme heti ekan kerran jälkeen!
 
Nyt on tiedossa sitten hauska Tallinnan reissu parhaan kaverin kanssa sekä, ihana lintsipäivä lasten ja ystävien kanssa. En malta odottaa, saas nähdä uskaltaako tää täti mennä tänäkään vuonna UKKOON!!
Kervan Rusokirksikkapuut!
 

Tälläistä tällä kertaa ja ja oikein hyvää ja ihanaa kesän odotusta jokaiselle joka täällä käy päivittelemässä mun elämää!! Saa ja pitääkin joskus kommentoida jotain! Tämä on KÄSKY ;)

Lopuksi pari erittäin varteenotettavaa huomiota elämästä ja siitä kuinka voit tehdä siitä parempaa!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti