keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Uusia tuulia

Viikko mennyt nopeaan.
Olen päättänyt ottaa ulkopuolista apua "paino-ongelmaan" Tämä "ulkopuolinen" henkilö lupautui tekemään minulle 6viikon ruokavalion. Helppoa, se mitä listassa lukee syödään se mitä ei, sitä ei syödä ja tuloksia pitäisi tulla.
Huomioon on otettu gluteeniton ja maidoton ruokavalio mitä pyrin noudattamaan. Sokerit tietty minimiin, huomioon ottaen mun 1-tyypin diabeteksen!!

Tällä viikolla alkoi taas kunnon painoharjoittelu salilla. Tulihan tuossa jo vedettyä kuukausi aerobista. Oon myös osallistunut 31 päivän kyykky haasteeseen  http://www.motivire.fi/31paivankyykkyhaaste   sekä vatsalihas-TIKIS haasteeseen http://www.tikis.fi/vatsalihashaaste/ , saas nähä miten emännän käy :)
 Kun päätin alkaa noudattaa uutta ruokavaliotani niin tein viikonloppuna mustikka-suklaaraakakakkua, ja ai että tuli taas niinmaan perusteellisen hyvää ;)
 
Pohja 3dl pähkinöitä
3dl taateleita
1dl raakakaakaojauhetta
1/2tl suolaa
ripaus chiliä
vadelmia/muuta marjaa

Jauha pohjan ainekset vadelmia lukuun ottamatta tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa tasaiseksi, sekaan saa jäädä rouhetta. Painele taikina tiiviisti pienen leivinpaperilla pingotetun irtopohjavuoan tai piirasvuoan pohjalle sekä reunoille. Lisää pohjan päälle vadelmia.

Suklaakuorrute
2dl kaakaojauhetta
1dl hunajaa/agave siirappia
1dl sulaa kookosöljyä
3-4rkl lämmintä vettä

Sekoita ainekset sileäksi seokseksi ja kaada suklaakuorrute vadelmien/marjojen päälle. Koristele kakku esim. pähkinärouheella tai kuivatuilla marjoilla. Anna kakun olla hetki jääkaapissa tai pakastimessa, jotta kuorrute jähmettyy.
Samalla tein myös vadelmaraakasuklaata, joka sekin vei kielen mennessään :) Meillä muut ei tykkää "tummasta" suklaasta ja avrsinkaan raakasuklaasta kuin minä, joten. Jouduin viemään lopun kakusta töihin :)
Poikien kanssa käytiin myös koluamassa GoExpo messut ja kivaa oli! Pienempi poika oli ihmeissään väenpaljoudesta ja toinen kokeili eri lajeja!
Siinäpä ne nyt on mun murut <3
Eli nyt saa taas herkuttelut jäädä hetkeksi katsoa josko saisi sen "ihanne" painon saavutettua. Eli tarkoituksena alkaa syödä normaalisti, mutta terveellisesti. Jatkaa "ravintolisien" käyttöä, jotta saan kaikki tarvitsemani viamiinit, hiven-ja kivennäisaineet, maitohappibakteerit sekä kuidut! Eli pidän suolistoni kunnon hyvänä tapahtuipa mitä tahansa. Eli "ruokavaliooni" kuuluu joka tapauksessa FitLinen optimaalisetti, tapahtuipa mitä tahansa!! http://www.pm-international.com/shop/?action=search
Sekä nää ProShapet!! Ne on ollu mulla käytössä jo jonkin aikaa, eli korvaan yhden aterian päivässä ProShapella, jotka todellakin on hyvän makuisia!! Makuina on Vanilija, Suklaa, Mansikka, Cappucino, Kookos...kaikkia muita oon maistellu paitsi mansikkaa.. Nälän pitävät loitolla sen 3-4 tuntia aivan hyvin. http://www.pm-international.com/shop/?action=search
Tällä hetkellä mun saliohjelma koostuu kahdenlaisesta eri harjoituksesta, jotka mun isä on mulle suunnitellut:

MA/PE:
Lämmittelynä MAVE, suorinjaloin 3x10-12 (itse lisään painoa joka sarjalle) aloitan sarjan tanko+ 30kiloa ja 20 kiloa lisää seuraavaan jne.
YLÄTALJA lapiokahvatangolla rinnalle 3x10-12 lisään painoa joka sarjalle, aloitus 40 kg
KULMASOUTU  v-kahvalla istualteen (Laitteessa) 3x10-12 lisään painoa joka sarjalle, aloitus 40 kg
JALKAPRÄSSI 6x10-12 oka sarjassa lisää painoa 10kg, aloitus 100kg
JALANOJENTAJAT laitteessa 6x10-12, 40kg
PYSTYSOUTU ristivetotaljassa 2x8/35kg, 2x7/40kg, 2x6/45kg
VIPUNOSTO sivuille käsipainoilla 2x8/6kg, 2x7/6kg, 2x6/6kg
VATSAT 3x15+3x15

TI/TO:
Lämmittelynä Yliveto käsipainolla 10kg, makuulla jumppapallon päällä 3x10-12
PENKKIPUNNERRUS 6x8-12 painoa lisää joka sarjaan aloitus tanko + 5kg lopetus tanko + 25kg
VIPUNOSTO maaten käsipainoilla 3x 10-12 10kg-12,5kg
KYYKKY/HACK kyykky 6x10-12 painoja lisää joka toistolla, aloitus 20 kg
JALANKOUKISTAJAT laitteessa 6x10/45kg
OJENTAJAT  ojentajat narulla taljassa 4x6-8/35kg /ojentajapunnerrus narulla taljassa pään takaa 4x10-12/35kg
SCOTT-hauiskäänntö mutkatangolla 4x8/15kg
HAUISkääntö käsipainoilla istuen, samaan aikaan ja eri aikaan toistot 4x8/10kg+4x8/10kg
VATSAT 3x15 + 3x15
 
Näillä mennään nyt jonkin aikaan. Väliin tietysti mahtuu kerran kuussa yksi viikko kun teen enemmän aerobista. Sen treenin bloggaan sitten seuraavalla kerralla..
 
https://instagram.com/tarjasilvennoinen/
 
https://www.facebook.com/tarja.silvennoinen.12
 
Ja tässä vähän miettimisen aihetta KAIKILLE!!
6 Rules To Success - Arnold Schwarzenegger
 
https://www.youtube.com/watch?v=EyhOmBPtGNM
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti